Professzionális mérőeszközök, a jövő mezőgazdasági szakembereinek!
Kérdése van? +36-205466451
HI 98163 Professzionális hús pH-mérő
A HI 98162 egy professzionális hordozható pH-mérőműszer, amelyhez egy kimondottan a húsáruk vizsgálatához tervezett pH-elektród csatlakoztatható.A pH-mérőműszer, hogy megfeleljen az élelmiszeripari körülményeknek cseppálló IP67 burkolatot kapott. A nagyméretű kivilágítható LCD-kijelzőről könnyen leolvasható minden a méréssel kapcsolatos adat.A műszer a CAL Check funkciónak köszönhetően figyelmezteti a felhasználót a kalibrálás során lehetséges hibákra. A műszer automatikusan öt pontra kalibrálható, illetve az elektródba épített hőmérsékletérzékelőnek köszönhetően a mért pH-értékeket automatikusan hőmérséklet- kompenzálja.A készülékkel 200 pH-mérés adatai menthetők el, majd később a HI 920015 USB-kábel és a HI 92000 szoftver segítségével könnyen átvihetők egy számítógépre.A műszer készlet formájában vásárolható meg, amely a műszer mellett a méréshez szükséges eszközöket, illetve tisztító és kalibráló oldatokat is tartalmazza.
Mérési tartomány pH-érték:
-2,0 és 20,0 pH között; -2,00 és 20,00 pH között, -2,000 és 20,000 pH közöttpH-mV: ±2000 mVHőmérséklet: -20,0 és 120,0 °CPontosság pH-érték: ±0,1 pH; ±0,01 pH; ±0,002 pHpH-mV: ±0,2 mVHőmérséklet: ±0,4 °CKalibrálás Automatikus, ötpontosHőmérséklet-kompenzálás Automatikus vagy manuális -20,0 és 120,0 °C közöttAdatrögzítés : 200 mérés adatai menthetők elAdatátvitel: USBKörnyezet : 0 és 50 °C között, legfeljebb 100% relatív páratartalomÁramellátás: 4 darab 1,5 V AA elem (megközelítőleg 200 óra folyamatos használatra elegendő)A műszer tartozékaiTartozék FC 2323 pH-elektród, kalibráló és tisztító oldatok, USB kábel, szoftver, elemek, használati utasítás