Professzionális mérőeszközök, a jövő mezőgazdasági szakembereinek!
Kérdése van? +36-205466451
A műszer pH elektródája megfelel a joghurtok mérésére is.
A joghurt a tej baktérium-kultúrák általi fermentációjával készül. A fermentáció egy adott pH-értékig tart, így biztosítható a termékek azonos íze, aromája és textúrája.
A HI 98164 pH mérőt az élelmiszeripari követelményeknek megfelelően tervezték meg.
A pH elektródának a joghurtokban lévő anyagok hatásait is bírni kell, ezért egyedi kivitelezésűek.
* a pH elektród által limitálva
Mérőműszer, a FC2133 pH elektróda, HI7004M 4,01 pH értékű kalibráló oldat (230 ml), HI7007M 7,01 pH értékű kalibráló oldat (230 ml), 2 db tasakos élelmiszeripari elektród tisztító oldat, 2 db 100 ml-es kalibráló edény, mikro USB kábel, HI92000 számítógépes szoftver, 4 db AA elem, magyar nyelvű használati útmutató, hordtáska