Professzionális mérőeszközök, a jövő mezőgazdasági szakembereinek!
Kérdése van? +36-205466451
Az élelmiszeriparban italok, konzervek stb gyártása során fontos az alapanyagok és késztermékek nedvességtartalmának mérése.
Kérjen bővebb információt, vagy árajánlatot: info@labornite.hu
Mérési tartomány (Max): 50 g – 210 g
Osztásérték (d=): 0,1 mg vagy 1 mg
Szárítás típusa: Infra fűtés
Max. fűtési hőmérséklet: 160 ˚C / opció: 250 ˚C
Teherfelvevő mérete: Ø 90 mm
Pontosítás: Kézi, külső pontosítás
Leolvasási pontosság: 0,0001% vagy 0,001%
Ismétlőképesség szárításnál: 0,05%
Környezeti müködési hőmérséklet: +15 - +40 ˚C
Beépített interface típusa: 1xRS232
Felhasználói üzemmódok: Nedvességtartalom meghatározás
Gyors szárítás
Lépcsős szárítás
Enyhe, lassú szárítás
Mérés befejezése:: Idő alapján, automatikus (tömegállandóság), kézi
Kijelző típusa: LCD (háttérmegvilágítással)
Tápfeszültség: 230V AC 50-60 Hz